Derby žen v Edenu. Na hřeb ligy zve i nová kampaň | SK Slavia Praha
Více

Derby žen v Edenu. Na hřeb ligy zve i nová kampaň

Čtrnáct kol, žádná porážka a sedmibodový náskok na čele tabulky. Slávistky ovládly základní část a do nadstavby jdou s jasným cílem. Potvrdit formu a získat již 23. ligový titul. Přijďte je podpořit i vy!

Kdy, kde a co? V sobotu 27. dubna 2024 od 15:00, Fortuna Arena, ten nejlepší ženský fotbal u nás. A k tomu vám přidáme bohatý doprovodný program pro děti a dospělé. Fanoušky i sportovní nadšence. Vstupenky jsou v prodeji!

Podpořit rozvoj ženského sportu v České republice, potvrdit pozici Slavie jako lídra ženského fotbalu, ukázat potenciál derby slávistek a sparťanek na hlavním stadionu, udělat poslední krok za ziskem 23. mistrovského titulu a hlavně pobavit fanoušky všech věkových kategorií nejen 90 minut, ale po celé odpoledne. Takové jsou cíle derby v rámci 2. kola nadstavby 1. ligy žen. Důraz bude, jako v Edenu tradičně, kladen nejen na dění na hřišti, ale i mimo něj. I proto bude pozvánka na zápas hodně vidět.

Detailnější program zápasového dne derby žen Slavie a Sparty v Edenu přineseme v nejbližších dnech.


Kampaň na derby a kreativní linka #LetUsCook

Slávistky zvou fanoušky na derby do Edenu také skrze kampaň s dovětkem #LetUsCook. Ta odkazuje na podporu a oslavu obdivuhodného, nejen sportovního, výkonu jednotlivce nebo skupiny lidí. Zároveň je to výzva k tomu ukázat své dovednosti a schopnosti. Ať už jde o fotbal, umění nebo třeba i gastronomii. „Pro mě je to skvělá hláška k vyjádření, co všechno umíme. Na hřišti i mimo něj,“ řekla záložnice Kateřina Svitková a dodala: „Spousta hráček už gesty „vaření“ oslavuje své góly nebo povedené akce. Děláme to i my s holkami. V anglické Premier League, kde jsem strávila poslední sezony, se to používá hojně.“

Hashtag nebo i samotný výraz #LetUsCook se na sociálních sítích etabloval jako symbol pro excelenci. Pokud někdo „uvařil“, znamená to, že se mu podařilo danou aktivitu zvládnout naprosto bravurně. Získal za ni uznání. Což ostatně dokazují i naše hráčky a celá Slavie, která „vaří“ úspěchy na poli ženského sportu už pěknou řádku let. Ať už jde o ligu, pohár, Ligu mistryň nebo národní reprezentace.

„Letos útočíme na 23. titul v historii ženského fotbalového týmu Slavie, obhajujeme mistrovský double z loňské i předloňské sezony a čeká nás další zápas na hlavním stadionu. Na derby do Měcholup přišlo nedávno přes tisíc lidí. Náš fotbal si získává stále víc příznivců a já pevně věřím, že jich do Edenu přijde opravdu hodně,“ řekla kapitánka Diana Bartovičová. „Kampaň na nás prostě sedí. Navíc ukazuje, že ženský fotbal už je plnohodnotnou součástí nejen světa sportu, ale i marketingu. Toho si vážím, protože věřím, že to pomůže nejen nám, ale i ostatním týmům,“ pokračovala obránkyně Gabriela Šlajsová.

Slávistky „vaří“ i v letošním ligovém ročníku. Ze čtrnácti zápasů základní části ani jednou neprohrály a před nadstavbou mají v tabulce sedmibodový náskok před svými městskými rivalkami ze Sparty. Poslední krok k mistrovskému titulu tak mohou udělat v derby 27. dubna, od 15:00, ve Fortuna Areně.

Přijďte podpořit holky a užít si den plný toho nejlepšího fotbalu. Vstupenky jsou už nyní v prodeji ZDE.


Aktuálně

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Další články